Meistä

Olet tehnyt hyvän päätöksen ja liittynyt Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n joukkoon!

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Päijät-Häme ry on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys, joka on perustettu jo vuonna 1934 ja on siitä lähtien toiminut alueen jäsenistönsä hyväksi ja jäseniensä vetämänä. Meitä on jo noin 900 ammattilaista.

MMA Päijät-Häme ry:llä on aktiivista toimintaa. Vuosi avataan sään salliessa koko perheen pilkkitapahtumalla ja kevättä jatketaan tennisturnauksella, mitkä keräävät vuosittain myyntimiehet ja -naiset yhteen. Järjestämme myös teatteriretkiä, koko perheen pikkujoulut, koulutuksia ym. tapahtumia kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Tule kehittämään toimintaamme ja kertomaan mitä sinä haluaisit toiminnaltamme. 

Käytössäsi on myös Kuusamon Rukalla kaksi lomamökkiä, jotka ovat ensisijaisesti MMA Päijät-Hämeen jäsenten käytössä. 

Yhdistyksellämme on aktiivista liikuntatoimintaa monen eri lajin voimin mm. keilailu ja salibandy. Lisäksi osallistumme MMA:n valtakunnallisiin urheilutapahtumiin mm. golfin, keilailun ja kaukalopallon muodossa aina innokkuuden ja voimavarojemme mukaan.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla ja päivitä ne tarvittaessa Oma MMA -palvelussa. Paljon sinulle tärkeää tietoa löydät lisäksi MMA:n omilta sivuilta.

Lähetämme silloin tällöin sähköpostia tulevista tapahtumista ja koulutuksista. Löydät kaikki koulutukset tapahtumakalenteristamme.          

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tapahtumiin! Lämpimästi tervetuloa joukkoomme.

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. Käy tykkäämässä ja seuraamassa!