Olet täällä

Tervetuloa aktiivisten ammattilaisten joukkoon!

Päijät-Hämeen mma ry on MMA (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset) alaisuudessa toimiva aluejärjestö, joka on perustettu jo vuonna 1934 ja on siitä lähtien toiminut alueen jäsenistönsä hyväksi ja jäseniensä vetämänä.

Päijät-Hämeen mma ry:llä on aktiivista toimintaa; useita tapahtumia vuodessa, mm. Kesäkauden avajaiset tapahtuma joka kerää vuosittain myyntimiehet ja -naiset yhteen. Järjestämme myös teatteriretkiä, aktiivista liikuntaa eri muodoissa; salibandy, keilailu, kaukalapallo  ym. tapahtumia kiinnostuksen ja tarpeen mukaan.

Käytössämme on Kuusamon Rukalla kaksi lomamökkiä, mitkä ovat ainoastaan Päijät-Hämeen mma ry:n jäsenten käytössä.  Tarkempia tietoja  mökeistä löytyy  yhdistyksen nettisivulta.

Päijät-Hämeen mma ry julkaisi omaa jäsenlehteään nimeltään Kapsäkki.  Lehti ilmestyi neljä kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä painettuna versioina, sähköistä versioita julkaisimme kesäkuussa ja joulukuussa vuoteen 2012. Näitä pääset lukemaan yhdistyksen omilta nettisivuilta.

Päijät-Hämeen mma ry:n internet –sivulla: http://paijat-hame.mma.fi kerrotaan toiminnastamme lisää ja sieltä löydät myös yhteystiedot henkilöille,
jotka toimintoja hoitavat.

Tervetuloa jo lähes 1400 aktiivisen Päijät-Hämeen myynnin ja markkinnoinnin ammattilaisen joukkoon sekä osallistumaan tapahtumiin!